Nieuw jongerenbestuur Jong N-VA Westhoek 2014-2016

Op 19 februari 2015, over deze onderwerpen: Jong N-VA

Op vrijdag 21 november 2014 kozen de leden van Jong N-VA Westhoek een nieuw bestuur voor de periode 2014-2016 in Café De Olifant te Ieper. Een nieuwe voorzitter (Wouter Folens, Poperinge), ondervoorzitter (Michiel Descheemaeker, Zonnebeke), secretaris (Tiele Gantois, Wervik-Geluwe) en penningmeester (Hilke Gantois, Wervik-Geluwe) werden rechtstreeks verkozen.

De avond volgde met een etentje waarbij de bestuursleden die het nest verlaten nog eens extra bedankt werden. Bij deze ook nogmaals een oprechte dank u aan Frederik Vandenbroucke, Stephanie Clarysse, Joris Ryde, Rein Corselis, Jan Vangheluwe en Ben Glorieux voor de jarenlange samenwerking.

Ondertussen heeft Jong N-VA Westhoek al een eerste activiteit erop zitten. Op vrijdag 6 februari 2015 hield Jong N-VA Westhoek een debat in de Kazematten in Ieper omtrent de verkiezingen voor een nieuwe nationale voorzitter, een nieuw nationaal dagelijks bestuur en een nieuwe partijbestuurslid bij moederpartij N-VA. Er werd ook een bezoek gebracht aan de Last Post vlakbij de Menenpoort. 

Wil je meer weten over dit actief jongerenbestuur? Bezoek hun website : http://www.jongnva.be/westhoek

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is