Lieven Ryckbosch aangeduid als Poperingse N-VA-kandidaat op plaats 23

Op 3 september 2012, over deze onderwerpen: Afdelingswerking

De 47-jarige bediende-verkoper Lieven Ryckbosch staat straks op de 23ste plaats van de Poperingse N-VA-lijst. Lieven Ryckbosch, een rasechte Poperingenaar werkt als bediende-verkoper in een Poperings warenhuis. Tot vorig jaar was hij marktkramer in textiel, onder andere op de wekelijkse vrijdagsmarkt van Poperinge. Lieven is heel gekend in carnavalsmiddens. Hij is bestuurslid van de orde van de Hommelknop.

Lieven Ryckbosch: "De N-VA pakt uit met een tienpuntenplan waar iedereen beter van kan worden. Alleen door te luisteren en in teamverband naar een oplossing te zoeken, kunnen we tot een positief resultaat komen. De kracht van verandering inspireert. Ik ijver voor goed berijdbare voetpaden voor jonge ouders met kinderwagens. Ik ondervind hier regelmatig zelf last van als jonge papa. Ook rolstoelpatiënten verdienen deze aandacht.”

"Met het engagement van Lieven hebben we reeds een team van 21 kandidaten", zegt een tevreden campagneleider Ben Glorieux. "Onze lijst vormt een prachtige afspiegeling van de Poperingse bevolking: van jong tot ouder, van arbeider tot bediende, van zelfstandige tot vrije beroeper, van Roesbrugge-Haringe tot Reningelst. Ik ben er zeker van dat we met deze groep een mooi resultaat kunnen neerzetten op 14 oktober."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is